Contact Info
Marshallweg 5
5466AH Veghel
info@bitcoinkopen.nl
+31 413 74 71 74

Over ons

Bitcoinkopen.nl is een initiatief van Nederlands eerste cryptocurrency broker Anycoin Direct. Met negen jaar ervaring behoren wij tot een van de meest betrouwbare crypto brokers van Europa.

s

Wie zijn wij?

In 2013 hielpen de oprichters verschillende mensen met het kopen van Bitcoin. Bitcoin kopen was toen nog erg ingewikkeld. Hierop hebben de oprichters gezegd: “Dit moet beter kunnen”. Zodoende is Anycoin Direct ontstaan. Anycoin Direct is dan ook een van de veiligste plaatsen om Bitcoins te kopen binnen Europa. Het bedrijf is volledig gereguleerd door De Nederlandsche Bank (DNB).

d

Handige informatie

Op zoek naar handige informatie omtrent cryptocurrencies? Check dan onze guides of blogs.

Vriendelijkheid

Vriendelijkheid staat voor ons centraal. Je kunt ons dan ook gewoon behandelen als een van je vrienden. Samen lachen is enorm belangrijk voor ons.

Betrouwbaarheid

Naast een leuke sfeer, is betrouwbaarheid enorm belangrijk. Wij bedoelen hiermee de veiligheid van onze systemen en de integriteit van ons personeel. Op ons kun je bouwen.

Transparantie

Wij geloven in eerlijke en open communicatie. What you see is what you get. Daarom krijg je bij ons volledig inzicht in alle transactiekosten. Geen verassingen dus.

Passie

Wij vinden crypto niet alleen leuk, wij geloven er ook echt in. Deze passie onderscheid ons van anderen. Wij hopen niet alleen de klanten, maar ook elkaar te kunnen inspireren.

Wat mensen over ons zeggen

Hele snelle verwerking en snelle reactie van de support als je ergens hulp bij nodig hebt.

Amy Apelle

Wat mensen over ons zeggen

Ik ben erg goed begeleid, nog geen ervaring, maar ik kreeg duidelijke uitleg.

Noortje Huiben

Wat mensen over ons zeggen

Duidelijke website en bij vragen wordt je goed op weg geholpen met de helpdesk.

Martin Helderink