Contact Info
Marshallweg 5
5466AH Veghel
info@bitcoinkopen.nl
+31 413 74 71 74
f

Bitcoin kopen

Wil jij Bitcoin kopen? Dan kun je je aanmelden bij een exchange of cryptocurrency broker. Dit zijn de veiligste plekken om aan crypto’s te komen. Het gemakkelijkst en veiligst koop je je cryptomunten natuurlijk met iDeal. Hierna worden de munten via de Bitcoin blockchain verzonden naar je Bitcoin wallet.

f

Bitcoin koers

Hoe koop je cryptocurrency?

Je kunt op verschillende manieren Bitcoin kopen in Nederland. Een van de veiligste manieren om dit te doen is via een erkende cryptocurrency broker zoals Anycoin Direct.

Leer meer over al onze cryptocurrencies

Om het overzichtelijk voor je te maken hebben we een gemakkelijk overzicht gemaakt van alle digitale valuta die wij aanbieden.

j

De beste service

Vragen over Bitcoin of andere cryptocurrencies? Wij staan elke dag voor je klaar.

f

Altijd bereikbaar

Wij zijn elke dag van het jaar open. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat.

k

Extreem veilig

Veiligheid staat bij ons voorop. Je bent dan ook altijd eigenaar van je eigen cryptomunten.

k

Altijd transparant

Bij ons krijg je volledig inzicht in alle kosten. Geen verassingen dus.

Bitcoin

Bitcoin_Kopen

Bitcoins kopen in Nederland

Wil jij Bitcoins kopen? Dan kun je vanaf nu op onze website Bitcoin en andere cryptocurrencies kopen. De munten zullen binnen 10 minuten op je crypto wallet staan. Wat je er hierna mee doet is aan jou!

Hoe koop je Bitcoin?

Bitcoin kopen kan gemakkelijk en snel bij Anycoin Direct. Volg de stappen voor uitleg om een order te plaatsen.

Stap 1: Inloggen in je account

Op de website van Anycoin Direct maak je gemakkelijk een gratis account aan. Vanuit dit account kun je Bitcoin kopen, verkopen en verhandelen. Daarnaast kun je bij Anycoin Direct ook nog handelen in andere cryptocurrencies. 

Stap 2: Bitcoin wallet toevoegen

Om Bitcoin te kunnen kopen, heb je een Bitcoin wallet nodig. Na verificatie ben je klaar om je Bitcoins op een veilige manier op te slaan! Controleer ook altijd het wallet adres voor een aankoop. Bitcoin wallets zijn er in alle soorten en maten, zo zijn er software wallets, hardware wallets en exchange wallets. Een hardware wallet is in de meeste gevallen het veiligste om te gebruiken. Hierbij heb je de private key zelf in de hand, dus kan alleen jij vanuit je wallet Bitcoin verzenden en beheren. Zorg er daarom voor dat alleen jij toegang hebt tot jouw private keys.

Stap 3: Bitcoin (BTC) kopen

Zodra je de eerste twee stappen hebt voltooid, kun je Bitcoin kopen. Vul je gewenste aantal euro's in en zie hoeveel Bitcoin jij hiervoor terug krijgt. Makkelijker kan het niet. Bij Anycoin Direct kun je betalen met onder andere iDEAL, Bancontact, Creditcard, SEPA, Giropay, SOFORT en VISA. Na je betaling gaan miners in het Bitcoin netwerk aan de slag en staan de Bitcoins vrijwel direct op je Bitcoin wallet.

Wanneer moet je Bitcoin kopen?

De meeste beleggers hebben het doel om winst te behalen op hun crypto investeringen. Het klinkt heel gemakkelijk, koop in op een lage prijs, verkopen op een hoge prijs en je hebt een lekker zakcentje verdiend. Helaas is dit perfect uitvoeren natuurlijk heel moeilijk. Niemand kan natuurlijk de toekomst voorspellen.

Bedenk voordat je Bitcoin koopt hoe snel jij winst wil behalen, koop je Bitcoin voor de korte of lange termijn? Hoe lager de Bitcoin koers is wanneer je inkoopt, hoe meer winst jij kan pakken zodra je het weer verkoopt op een hogere prijs. Als je gelooft dat Bitcoin op de lange termijn blijft groeien in prijs, dan is het verstandig om je munten voor een langere tijd vast te houden (HODL). Als je voor de lange termijnstrategie kiest, maakt het minder uit wanneer je instapt. Sommige beleggers doen dit in termijnen: bijvoorbeeld elke maand een vast bedrag of starten juist met een groot bedrag op een zo laag mogelijke prijs. Natuurlijk geloven al deze beleggers in een rooskleurige toekomst van de Bitcoin! Doe dus altijd je eigen onderzoek voordat je investeert.

Het belangrijkste is dat je het nieuws en de trends blijft volgen. De waarde van Bitcoin verandert iedere dag. Blijf je kennis ontwikkelen en denk altijd eerst goed na zodat je de beste keuzes maakt wat betreft jouw bitcoin transacties.

Instapstrategieën

Wat is nou het perfecte moment om in te stappen? Dit blijft een moeilijke vraag waar zelfs experts mee worstelen. Om je op weg te helpen hebben wij verschillende instap strategieën voor je op een rijtje gezet.

Limit/Stop orders

De cryptomarkt is 24 uur per dag open, hierdoor is het onmogelijk om constant naar de koers te kijken. Je zou hiervoor limiet of stop orders kunnen gebruiken om (volgens jou) goedkopere kansen te pakken. Bepaal voor jezelf voor welke prijs je cryptocurrency zou willen kopen en vul de hoeveelheid munten in. Wanneer de koers deze prijs bereikt, wordt de order in werking gezet. Deze strategie wordt vaker gebruikt als exit-strategie, maar kan ook gebruikt worden om op een goedkope inkoopprijs crypto te kopen.

Dollar-Cost-Averaging (DCA)

Dit is een strategie die vooral op de lange termijn voordelig is. Bij Dollar-Cost-Averaging (DCA) verdeel je je budget over een gehele periode, in plaats van dat je het in de eerste maand allemaal investeert. Je maakt bijvoorbeeld maandelijks een transactie op een vast tijdstip waarbij je elke keer hetzelfde bedrag investeert. Op deze manier krijg je een gemiddelde over de maanden heen. Dit is vooral gunstig in het geval dat Bitcoin stijgt en meteen weer daalt, iets wat vaak het geval is in de cryptomarkt. Deze manier van investeren wordt veel gebruikt in de beleggerswereld.

Bull & Bear markets

De cryptomarkt bestaat uit twee cyclussen, de bull en de bear market. Als crypto belegger kun je hierop inspelen om aan het eind van de bear market (wanneer de cryptocurrencies het laagst zijn) posities in te kopen. Het lastige aan deze strategie is dat niemand weet wanneer welke cyclus begint. Daarom is het belangrijk dat je voor jezelf een prijs bepaalt wanneer jij wil instappen. Je kunt deze strategie als hulpmiddel gebruiken samen met andere strategieën.

Stablecoins – Creëer passief inkomen met je crypto

Rente krijgen voor je geld bij de bank is tegenwoordig niet meer van toepassing. In de cryptowereld daarentegen wel! Zodra je winst hebt gemaakt met je cryptocurrencies kun je alles uitcashen en het gaan vieren, maar je zou deze winsten ook om kunnen zetten naar stablecoins. Dit is een cryptocurrency die gekoppeld is aan onder andere de Euro of Dollar, het zijn waardevaste cryptocurrencies. Deze stablecoins kun je rentes krijgen tot wel 10%, dit hangt af van de hoeveelheid die je investeert en hoe lang je deze uitgeeft. Je kunt hier dan ook een leuk extra zakcentje mee bijverdienen.

Hoe kun je Bitcoin omruilen voor een andere munt?

Ook is het mogelijk om je Bitcoin naar een andere cryptocurrency te traden. Dit wordt gedaan door middel van de exchange functie op de website van Anycoin Direct. Kies de cryptocurrencies die je wil verhandelen en volg de stappen om de transactie te voltooien.  

Stap 1: Inloggen in je account 
Op de website van Anycoin Direct kun je gemakkelijk en snel een account aanmaken. Met jouw account kun je in totaal 29 verschillende cryptocurrencies kopen, verkopen en verhandelen. Heb je al een account? Log dan in om de order te beginnen.  

Stap 2: Wallets toevoegen 
Bij het omruilen van cryptomunten heb je twee verschillende wallets nodig. Deze zullen allebei open en klaar moeten staan om de transactie te kunnen beginnen.  

Stap 3: Bitcoin omruilen 
Kies de hoeveelheid Bitcoin in en wat welke andere cryptovaluta je hiervoor terug wil krijgen. Je ziet meteen hoeveel je ervoor terug krijgt. Verstuur de Bitcoins naar Anycoin Direct en je ontvangt je nieuwe valuta zo snel mogelijk in je andere Bitcoin wallet!

Voeg Bitcoin toe aan je portfolio

Sluit je aan bij miljoenen anderen en investeer in de toekomst. Koop Bitcoin gemakkelijk, snel en veilig via Nederlands meest vertrouwde crypto broker.