Contact Info
Marshallweg 5
5466AH Veghel
info@bitcoinkopen.nl
+31 413 74 71 74
f

Bitcoin verkopen

Bitcoin verkopen doe je bij een exchange of cryptocurrency broker. Je kunt hier gemakkelijk een account aanmaken. Naast Bitcoin kun je vaak nog andere cryptocurrencies verhandelen. Verkoop Bitcoin of zet deze om naar een andere cryptomunt. Je kunt deze altijd direct laten uitbetalen naar jouw bank.

f

Bitcoin koers

Hoe verkoop je cryptocurrency?

Het is mogelijk om je cryptomunten te verkopen via verschillende crypto brokers of exchanges. Wil jij weten hoe je gemakkelijk cryptocurrencies kunt verkopen, bekijk dan onderstaande video.

Lees meer over al onze cryptocurrencies

Om het overzichtelijk voor je te maken, hebben we een gemakkelijk overzicht gemaakt van elke digitale valuta die wij verkopen.

j

De beste service

Vragen over Bitcoin of andere cryptocurrencies? Wij staan elke dag voor je klaar.

f

Altijd bereikbaar

Wij zijn elke dag van het jaar open. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat.

k

Extreem veilig

Veiligheid staat bij ons voorop. Je bent dan ook altijd eigenaar van je eigen cryptomunten.

k

Altijd transparant

Bij ons krijg je volledig inzicht in alle kosten. Geen verassingen dus.

Bitcoin

Bitcoin_Kopen

Bitcoin verkopen in Nederland

Bitcoins verkopen kun je via een broker of exchange. Daarnaast kun je hiernaast gemakkelijk Bitcoin en andere cryptocurrencies verkopen. Je kunt je cryptomunten verkopen of omzetten naar een andere munt, of het laten uitbetalen in euro’s. Bij de verkoop van je cryptomunten dien je rekening te houden met een mining fee. Dit wordt automatisch berekend. De miners fee is een kleine vergoeding die de broker of exchange vraagt voor het verkopen/uitbetalen van de munten.

Hoe verkoop je Bitcoin voor Euro's?

Bitcoin verkopen kan erg ingewikkeld zijn. Gelukkig zijn er geregistreerde cryptocurrency brokers waar je gemakkelijk je coins kunt omzetten in Euro's. Indien jij hebt besloten dat je je Bitcoins wilt verkopen is het van belang dat je dit op een veilige manier doet. Via brokers zoals Anycoin Direct kun je via je eigen wallet een uitbetaling laten doen naar je persoonlijke bankrekening. Volg de stappen en ontvang binnen 48 uur het geld op je rekening.

Bitcoin verkoopstrategieën

De meeste beleggers kopen Bitcoin met de intentie om winst te maken, maar het is erg lastig om op het beste moment je munten te verkopen. Daarnaast loop je altijd een risico dat de koers op elk moment een grote daling kan maken. Er zijn een aantal crypto-exit strategieën die je kan gebruiken om je munten te verkopen.

 

Limit/Stop orders

Met het plaatsen van limiet/stop orders kun je je verliezen beperken of winst nemen. Je stelt de hoeveelheid munten in en voor welke specifieke koers je deze wil verkopen. Zodra de geselecteerde koers bereikt wordt, zal de order automatisch uitgevoerd worden. Je zou dit bijvoorbeeld kunnen gebruiken wanneer je bang bent dat de koers plotseling veel gaat dalen. Deze orders blijven altijd staan totdat de geselecteerde koers behaald wordt of wanneer je besluit de order te annuleren.

 

Prijs targets

Dit zijn prijs doelstellingen waarbij je een gedeelte van je inleg verkoopt. Eerst zul je voor jezelf moeten bepalen wat je met je investering wil bereiken en of je voor de korte of lange termijn wil investeren. Als belegger heb je een doel geschat wat jij denkt dat de koers gaat behalen. Met prijs targets pak je iets onder dat doel al je winst, zodat je veilig bent voor het geval dat de prijs toch weer naar beneden gaat kelderen. Het grootste gevaar hierbij is dat je te hebzuchtig bent en toch besluit nog niet te verkopen op de vooraf gestelde prijs Daar staat natuurlijk tegenover dat het niet altijd zeker is dat een cryptomunt blijft stijgen in prijs.

 

Rendement op initiële investering

Soms kun je het risico dat je je geïnvesteerde geld verliest voorkomen door op tijd je inleg eruit te halen. Zodra je een mooie winstmarge hebt gerealiseerd, verkoop je het aantal munten dat jou initiële investering bedraagt. Hierna heb je nog een gedeelte cryptomunten over waarmee je verder gaat beleggen. Vanaf nu kun je geen verlies meer lijden, omdat je je inleg al terug hebt.

 

Cyclussen

De cryptomarkt heeft twee cyclussen, de bull market en de bear market. Tijdens de bull market gaan de waardes van de meeste cryptocurrencies hard omhoog. Bij de bear market is juist het tegenovergestelde het geval, de koersen van vele cryptocurrencies gaan snel naar beneden. Het lastige bij deze strategie is dat je niet weet wanneer de cyclus begint of eindigt. Deze exit strategie wordt vaak als hulpmiddel gebruikt in combinatie met andere strategieën. Wil je een uitgebreide uitleg over de bull en bear market? Lees dan deze blog.

 

Opnieuw investeren

Over het algemeen is het verstandiger om in meerdere projecten te investeren. Je zou al je investeringsbudget in één cryptomunt kunnen stoppen, maar dan loop je een groot risico. Je zou hierbij de strategie kunnen gebruiken om met je winsten bij andere projecten in te stappen. Op deze manier verspreidt je jouw kansen, maar hierdoor zul je meer tijd moeten steken in het onderzoeken van andere projecten. Wel is het belangrijk dat je op tijd je winsten pakt en niet te hebberig wil zijn. Voordat je het weet is de winstmarge die je had weer verdwenen.

 

Stablecoins – Creëer passief inkomen met je crypto

Rente krijgen voor je geld bij de bank is niet meer van toepassing. In de cryptowereld daarentegen wel! Zodra je winst hebt gemaakt met je cryptocurrencies kun je alles uitcashen en het gaan vieren, maar je zou deze winsten ook om kunnen zetten naar stablecoins. Dit is een cryptocurrency die gekoppeld is aan onder andere de Euro of Dollar, het zijn waardevaste cryptocurrencies. Met deze stablecoins kun je rentes krijgen tot wel 10%, dit hangt af van de hoeveelheid dat je investeert en hoe lang je afstand doet van je coins door ze ergens vast te zetten.

 

Investeren in cryptocurrencies brengt risico’s met zich mee. Met deze beleggingsstrategieën kun je de risico’s tegengaan. Uiteraard zul je zelf het onderzoek moeten doen en je eigen tradingstrategie hanteren.

 

Hoe verkoop je Bitcoin?

Bitcoins verkopen doe je gemakkelijk en snel bij Anycoin Direct. Dit kun je op twee verschillende manieren doen: via de Anycoin Vault of via een externe Bitcoin wallet Onderstaand zullen we uitleggen hoe je je cryptomunten zo makkelijk mogelijk kunt verkopen.

Anycoin Vault:

Heb je bij jouw Bitcoin-aankoop gebruik gemaakt van de Anycoin Vault? Dan kun je jouw Bitcoins verkopen via de Vault. Wanneer je gebruik maakt van de Anycoin Vault, betaal je geen blockchain kosten per transactie en zijn jouw coins veilig opgeslagen. Dit maakt het verkopen van jouw Bitcoins gemakkelijker, goedkoper en veiliger. Daarnaast kun je doormiddel van de Anycoin Vault ook gemakkelijk jouw Bitcoins inruilen voor andere cryptocurrencies.

Stap 1: Inloggen in je account

Via de website kun je inloggen in jouw account, vanuit hier kun je naar de Anycoin Vault gaan. Hier zie je een overzicht van jouw coins en aankopen.

Stap 2: Order beginnen

Klik op de munt en geef de hoeveelheid aan munten dat je wil verkopen. Je ziet hierbij hoeveel je er voor terug gaat krijgen.

Stap 3: Order afronden

Geef aan naar welke bankrekening het geld overgemaakt moet worden en voltooi de overige stappen. Bitcoin verkopen is zo makkelijk als iets.

Externe wallet:

Naast dat je bij Anycoin Direct gebruik kunt maken van de Vault, kun je nog steeds jouw eigen externe Bitcoin wallet gebruiken. Hoe je dit doet, leggen we je uit.

Stap 1: Inloggen in je account

Log in op de website van Anycoin Direct, mocht je nog geen account hebben dan kun je deze gemakkelijk en snel aanmaken. Met dit account kun je onder andere Bitcoin en meer dan 30 andere cryptocurrencies kopen, verkopen en verhandelen.

Stap 2: Bitcoin wallet toevoegen

Om een Bitcoin transactie te maken naar Anycoin Direct, heb je een Bitcoin wallet nodig. Zorg ervoor dat deze open en klaar staat voordat je doorgaat naar de volgende stap. Wil je meer weten over Bitcoin wallets? Lees dan deze blog.

Stap 3: Bitcoins verkopen

Vul het aantal Bitcoin dat je wil verkopen in en begin aan de order. Selecteer de bankrekening waar Anycoin Direct het geld naar over kan maken. Verstuur de Bitcoin(s) naar Anycoin Direct door de QR-code te scannen. De order is geplaatst en het bedrag wordt binnen 24 uur op je bank gestort!

Bitcoin verkopen

Wil je jouw Bitcoin verkopen? Dat kan gemakkelijk, snel en veilig via Nederlands meest vertrouwde crypto broker.