Contact Info
Marshallweg 5
5466AH Veghel
info@bitcoinkopen.nl
+31 413 74 71 74
Vechain

Vechain kopen

Vechain (VET)

Vechain VET is een op blockchain gebaseerd platform, ontwikkeld door een in Singapore gevestigd bedrijf, ook bekend als Vechain Foundation. Het stelt bedrijven in staat de productie, levering en distributie van producten te volgen en te beheren via zijn systeem van Distributed Ledger Technology (DLT). Dit helpt namaak van producten te verminderen en verbetert de algemene transparantie in de industrie. Met zijn innovatieve benadering van het volgen van producten is Vechain een van de toonaangevende platforms geworden voor het opsporen en voorkomen van vervalsingen in vele industrieën.

Vechain in het kort

supply chain

Vechain is ontwikkeld om distributie knooppunten in de gaten te houden

Distributed Ledger Technology (DLT)

Het systeem is ontwikkeld voor transacties met ‘Smart contracts’

Thor (VTHO) coin

Thor VTHO is de tweede coin die wordt gebruikt op het platform voor transacties

Makkelijker dan ooit

Vechain kopen of verkopen is nog nooit zo makkelijk geweest. Koop, verkoop en trade jouw favoriete cryptocurrencies nu! Ontvang uw Vechain VET binnen 10 minuten na aankoop in uw persoonlijke wallet.

Vechain kopen

1

Maak een account aan

Maak gemakkelijk en snel een account aan zodat je kunt handelen.

2

Kies een bedrag

Selecteer de crypto munt en bepaal voor hoeveel euro Vechain je wilt kopen.

3

Ontvang de cryptomunten

Pak een kopje koffie, terwijl wij de cryptomunten naar je verzenden. Levering binnen 10 minuten.

Veelgestelde vragen over Vechain

Wat is Vechain?

Vechain VET is een blockchainplatform op bedrijfsniveau, ontworpen om een veilige en efficiënte manier te bieden voor bedrijven om hun supply chain operaties te beheren. Het gebruikt Distributed Ledger Technology (DLT) om informatie over items, zoals producten, diensten en zendingen, op te slaan en te volgen via zijn veilige blockchain-infrastructuur. Met zijn geavanceerde antivervalsingsmaatregelen biedt Vechain bedrijven de zekerheid dat het product dat ze ontvangen authentiek is. Het platform stelt gebruikers ook in staat om gegevens te delen tussen verschillende partijen in een vertrouwbare omgeving, waardoor een ongeëvenaard niveau van transparantie ontstaat in het hele toeleveringsproces. Daarnaast biedt het verschillende functies voor bedrijven, waaronder tokenized asset management, digitale identiteitsbescherming, smart contract execution en documentopslag. Met deze functies gecombineerd met zijn sterke encryptieprotocollen en robuuste infrastructuur is Vechain een complete oplossing voor supply chain operaties.

Dankzij de innovatieve aanpak en het toegewijde team heeft Vechain veel gekregen in de zakenwereld en verschillende grote venture capital bedrijven aangetrokken, zoals Draper Dragon, Fenbushi Capital en meer. Het platform wordt geleid door zijn CEO Sunny Lu, die meer dan 15 jaar ervaring heeft in IT, internet en bedrijfssoftware bij bedrijven zoals Louis Vuitton. Met zo’n ervaren CEO aan boord is het geen verrassing dat Vechain snel een van de meest vertrouwde blockchain-gebaseerde oplossingen in de industrie wordt voor het beheer van supply chain operaties.

Waar kan Vechain voor gebruikt worden?

Met Vechain kunnen bedrijven hun supply chain gegevens veilig en transparant beheren. Dit omvat het traceren van de herkomst van producten, het verifiëren van authenticiteit en het waarborgen van de kwaliteit van producten gedurende hun hele productieproces. Daarnaast biedt Vechain gebruikers een veilig en gedecentraliseerd platform voor de handel in digitale activa.

Alleen geautoriseerde knooppunten in het netwerk valideren transacties, waarbij een zekere mate van veiligheid en betrouwbaarheid wordt gewaarborgd. Door gebruik te maken van zijn tokeneconomie en het gebruik van RFID-tags/QR-codes/NFC-chips die in het blockchainnetwerk zijn opgeslagen, kunnen bedrijven gemakkelijk de herkomst van hun producten volgen, de authenticiteit verifiëren en kwaliteitscontrole verzekeren. Bovendien kunnen gebruikers ook fysieke activa zoals voertuigen of luxeartikelen volgen via zijn blockchainplatform.

Vechain heeft al veel bedrijven uit de hele wereld aangetrokken, zoals DNV GL, Kuehne + Nagel, LVMH, PwC en Walmart. Deze bedrijven gebruiken de blockchain van Vechain voor product traceerbaarheid en supply chain management. Naast deze zakelijke gebruikers zijn er ook verschillende cryptocurrency exchanges die de handel in VET tokens ondersteunen.

Concluderend is Vechain een revolutionair platform dat bedrijven transparantie en traceerbaarheid biedt in hun supply chain operaties. Het heeft het potentieel om veel industrieën te revolutioneren, vooral die met betrekking tot het volgen van producten en het opsporen van vervalsingen. Met zijn veilige, gedecentraliseerde platform en innovatieve tokensysteem wordt Vechain snel een van de populairste blockchainnetwerken op de markt van vandaag.

Wat is Vechain VET coin?

Het platform werkt op een model met twee tokens: VET dat wordt gebruikt om waarde op te slaan, en Thor (VTHO) dat wordt gebruikt om transacties op het netwerk te betalen. De twee tokens zijn met elkaar verbonden; elke keer dat je VET, wordt een kleine hoeveelheid Thor verbruikt. Het doel van dit systeem is ervoor te zorgen dat het hele Vechain-netwerk duurzaam en welvarend blijft, terwijl het ook een stimulans is voor mensen om de diensten van het platform te gebruiken.

Hoe werkt het Vechain VET eco systeem?

Het platform werkt op een model met twee tokens: VET dat wordt gebruikt om waarde op te slaan, en Thor (VTHO) dat wordt gebruikt om transacties op het netwerk te betalen. De twee tokens zijn met elkaar verbonden; elke keer dat je VET, wordt een kleine hoeveelheid Thor verbruikt. Het doel van dit systeem is ervoor te zorgen dat het hele Vechain-netwerk duurzaam en welvarend blijft, terwijl het ook een stimulans is voor mensen om de diensten van het platform te gebruiken.

Vechain koers uitgelegd

Vechain (VET) is een op blockchain gebaseerd platform dat is gemaakt om de overdracht van producten en diensten van de ene partij naar de andere te vergemakkelijken. Het wordt vooral gebruikt voor het volgen van productlevenscycli, zoals het verifiëren van authenticiteit en het documenteren van eigendom op een onveranderlijk grootboek. De Vechain koers wordt bepaald door verschillende factoren, waaronder de onderliggende technologie, de marktwerking, de hoeveelheid activiteit binnen het netwerk en hoeveel Vechain er in omloop is.

De actuele Vechain koers wordt grotendeels bepaald door de hoeveelheid activiteit en belangstelling voor de blockchain zelf. Wanneer meer mensen geïnteresseerd raken in deelname aan het netwerk, of wanneer bedrijven het gaan gebruiken om hun producten te verifiëren, kan de Vechain koers stijgen door de toegenomen vraag. Daarnaast kunnen ook marktkrachten zoals vraag en aanbod de Vechain koers beïnvloeden. Als bijvoorbeeld een groot aantal coinss tegelijk in omloop wordt gebracht zonder een overeenkomstige toename van de vraag, dan kan de Vechain koers doen dalen.

Lees hier de Vechain koers verwachting 2023 / 2030

Vechain koers geschiedenis

In 2018 kwam het Vechain platform online, de VET koers begon met €0,012 euro per Vechain coin. De VET koers daalde 10 dagen later al met de helft waardoor de koers op €0,006 euro terecht kwam.

Een jaar verder

In 2019 was de VET koers vier keer zo veel waard geworden, wat al snel ophield in 2020. Zo zakte de coin tijdens het begin van corona naar een diepte punt van €0,0018 euro per coin. Al binnen drie maanden steeg de VET koers weer enorm naar €0,009 euro.

Bull en bear market

In 2021 brak de Bull market uit waar de Vechain prijs enorm van profiteerde. Zo steeg de Vechain prijs naar maar liefst €0,23 euro per coin. Helaas zorgde de Bull market voor een strenge daling en zorgde ervoor dat de actuele koersen veel lager kwamen te liggen. Zo fluctueerd de koers Vechain op 0,015 euro per coin.

 

Nieuwsgierig naar andere cryptocurrencies?

Lees meer

Voeg Vechain toe aan je portfolio

Sluit je aan bij miljoenen anderen en investeer in de toekomst. Koop Vechain VET gemakkelijk, snel en veilig.